Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Over deze praktijk

Het team van Dental Clinics Pijnacker (voorheen Tandartspraktijk Pijnacker) staat graag voor u klaar om samen met u te werken aan een gezond en stralend gebit, waar u uw leven lang plezier van heeft. We geven u graag een onbezorgde en stralende lach, want: 

"Lachen is leven!"

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met ons kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dankzij onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Tandarts Ed van Buuren heeft veel ervaring met implantologie en helpt u graag verder. Om onze patiënten een optimale mondgezondheid te kunnen garanderen, bieden wij de volgende behandelingen:

Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geschroefd. Deze kunstwortel is een basis voor

  • een kroon
  • een brug(constructie)
  • een overkappingsprothese (klikgebit)

Met implantaten kunnen ontbrekende tanden en worden vervangen. Zij voelen als echte tanden en kiezen aan. Meer informatie over alle mogelijkheden is verkijgbaar via contact of per telefoon: 015 - 369 88 93.