Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu

Een implantaat, een KROON op het werk!

Een aantal jaren geleden kreeg ik,vrij plotseling, problemen met mijn gebit waardoor ik zelfs een aantal tanden en kiezen verloor. Ik werd door mijn tandarts doorverwezen naar de kaakchirurg van het plaatselijke ziekenhuis en daar heb ik in mijn onderkaak een implantaat met kroon laten plaatsen. Toen het achter de rug was zei ik: “dat nooit meer!”. Het was een vreselijk pijnlijke en bloederige aangelegenheid waarin ik slecht werd voorbereid op wat komen zou en hoe het verdere verloop zou zijn.

Een aantal jaren later moest er een oplossing gevonden worden voor een “gat” in mijn gebit in mijn bovenkaak. Dat zou, volgens ervaringsdeskundigen, nóg pijnlijker en lastiger zijn dan een implantaat in de onderkaak, vandaar dat ik alles op de lange baan schoof, totdat ik in contact kwam met Tandartsenpraktijk Garderen.

De manier van voorlichten en voorbereiden was zeer helder en vooral erg vriendelijk! En wat nog belangrijker was, deze manier van werken werd ook doorgezet in de totale behandeling. Ik was, na mijn ervaring in het ziekenhuis, behoorlijk zenuwachtig voor de ingreep maar men begon niet eerder dan dat ik helemaal kalm was en wat bovenal erg prettig was, was dat ik al een premedicatie had gekregen waardoor de ingreep en de uren daarna vrijwel pijnloos waren.

Ook het aanmeten van de kroon die er op moest gebeurde lekker rustig en in heel goed overleg.

Ik ben er blij om dat ik me niet door mijn eerste slechte ervaring heb laten leiden en dat ik geloofd heb in de positieve benadering van de implantologiepraktijk die mij zo deskundig heeft geïmplanteerd.

Jose Maas, Harderwijk