Ga naar de navigatie Ga naar de content Ga naar de footer
Menu
Locatie
Alexander Numankade 199-201
3572KW, Utrecht
Bekijk route op Google Maps
Telefoonnummer
030-2313788
Website
http://in-je-element.net/
E-mail
info@in-je-element.net

Over deze praktijk

Bij Tandartspraktijk in je element staat een prettig persoonlijk contact met uw tandarts en kwaliteit van het geleverde tandheelkundige werk centraal. 

"Persoonlijk contact en kwaliteit"

In onze tandheelkundig praktijk kunt u terecht voor al uw gebitsproblemen. Naast de gebruikelijke tandheelkundige behandelingen, is onze praktijk gespecialiseerd in:

  • Implantologie
  • Kroon- en brugwerk op implantaten en op natuurlijke wortels
  • Kunst- en klikgebit op boven en onderkaak
  • Cosmetische tandheelkunde

Implantaten

Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt geplaatst. Deze permanente kunstwortel functioneert als basis voor een kroon, brug of kunstgebit.

Voor het plaatsen van een implantaat is aanwezigheid van voldoende kaakbot van goede kwaliteit een vereiste. Als er te weinig bot is, kan in de meeste gevallen het bottekort worden teruggewonnen.

Het grote voordeel van een implantaat is dat de behandeling zich beperkt tot waar het probleem zich voordoet. Het vervangt de tand of kies, zonder dat andere gebitselementen bij de behandeling betrokken zijn.

Implantologie bij In je element

Bij In je element ligt de nadruk op het plaatsen van implantaten met een minimaal invasieve techniek. Bij de behandelingen prefereren wij een minimaal invasieve techniek waarbij de weefsels zorgvuldig en doeltreffend worden geprepareerd.

Deze behandelwijze brengt veel voordelen voor u als patiënt met zich mee. Door de geringe omvang van de gemaakte wond treedt een snelle genezing op die ongestoord en nagenoeg pijnloos verloopt.

In bepaalde gevallen zijn echter extra chirurgische handelingen noodzakelijk om de behandeling te doen slagen. Deze handelingen zijn doorgaans minder belastend dan die in het ziekenhuis.

Garantie op tandheelkundig werk

Wij geven 10 jaar garantie (coulance) op tandheelkundig werk vallend onder de categorie kroon en brugwerk of implantologie en 5 jaar op het restauratieve werk. Hierbij gaat het om een gefaald restauratief werk.

De voorwaarde is dat u zich aan de periodieke controle (iedere 6 maanden) en de voorgestelde behandelingen ter bevordering van uw mondgezondheid houdt.

Deze coulance geldt niet voor losgekomen kroon en brugwerk of een nieuwe holte onder de bestaande restauratie.

Stel ons uw vraag of maak direct een afspraak! Bel ons op: 030 - 23 13 778.